English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Home СТАТИИ Спрей с Алое за домашни любимци 

-20% от ЕКОНТ

Банер

ValAddThis

ЕКОНТ

Търсене на продукт

Сайтовете на ФЛП

Банер
Банер
Designed by:Dimitar Borisov

Спрей с Алое за домашни любимци  ПДФ Печат Е-мейл
Продукти АЛОЕ ВЕРА - Лична хигиена
AddThis Social Bookmark Button
Untitled Document
Спрей с Алое за домашни любимци  
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Когато някой в семейството се пореже или одраска, посягаме към успокояващия кожата спрей Aloe First. Домашните любимци също са част от семейството и сега те също могат да опитат силата на „Чудодейното растение“. Форевър Ливинг Продъктс специално създадоха Алое формулата за животни, за да могат и те да получат първа помощ от Майката Природа.
Доказано е, че Алоето помага за облекчаване и лечение на много проблеми при животните. Например, вестник „Ветеринари таймз“ (септември, 1996 г.) съобщава за няколко случая, при които Алое Вера гел е бил приложен локално за лечение на заболявания при конете. Ефикасността на Алоето се оказа съизмерима с тази на по-известните препарати за лечение на тении и инфектирани рани. Много важни са и резултатите, постигнати с орален прием на Алое Вера гел при коне, страдащи от постоянна левкопения и летаргия. Въпреки че при някои от тях предишните лечения, включително с мултивитамини и антибиотици, били безрезултатни, 11 от 14-те лекувани с Алое Вера гел животни се върнали към пълноценен начин на живот.
Aloe Veterinary Formula съдържа висок процент стабилизиран Алое Вера гел, предпочетен заради овлажняващите му и противомикробни свойства. Идеален е при порязвания, одрасквания, натъртвания, ожулвания, инфекции и други външни проблеми при животните. Единствената допълнителна съставка е алантоинът – доказано активизиращ зарастването на рани агент. Особено удобен е помпеният механизъм на спрея, благодарение на който нанасяте еднакво лесно при всички домашни любимци. Aloe Veterinary Formula дава бързо облекчение – успокоява, защитава и подпомага зарастването на раните.
Когато най-добрият приятел на човека има нужда от приятел, търсете Aloe Veterinary Formula. 
 Спрей с Алое за домашни любимци  
СЪСТАВКИ
Стабилизиран Алое Вера гел, алантоин.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Почистете с течния сапун Aloe Liquid Soap и вода и нанесете върху засегнатите места. Поставете превръзка, ако е необходимо. За оптимални резултати нанасяйте няколко пъти на ден или съгласно препоръките на ветеринарния лекар.
Бележка: Винаги се консултирайте с ветеринарен лекар, преди да предприемете лечение на домашния любимец.
Този продукт е само за външна употреба и не се препоръчва при лечение на дълбоки прободни рани. Избягвайте контакт с очите и други чувствителни области.
Други продукти, използвани от стопаните:
 • Aloe Vera Gel (Гел от Алое Вера) – за подобряване на общото състояние, използвайте заедно с препаратите за локална употреба, съдържащи Алое Вера.
 • Aloe Vera Gelly (Алое Вера гел) – за успокояване на рани и възпалени места, както и за предпазване от последваща инфекция.
 • Aloe Vera Propolis Creme (Крем с Алое и прополис) – помага на кожата да се пребори с инфекциите, като укрепва имунната система.
 • Aloe Heat Lotion (Загряващ лосион с Алое) – облекчава болката в мускулите, ставите и натъртените места.
 • Forever Bright Toothgel (Гел за зъби с Алое) – помага в борбата с плаката, успокоява възпалението на венците и лекува афти.
 • Aloe Liquid Soap (Течен сапун с Алое) – отлично почиства кожата, подходящ за животни с кожни проблеми като например екземи.
 • Aloe-Jojoba Shampoo (Шампоан за коса с Алое и жожоба) – за къпане на животни със суха и чувствителна кожа.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
 • Висок процент на съдържание на Алое.
 • Многофункционален продукт.
 • Помага при лечение на тения, треска и инфектирани рани.
 • Овлажняващо противобактериално действие.
 • Спрей-опаковка за лесно нанасяне.