English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Home СТАТИИ Шампоан за коса с Алое и жожоба 

-20% от ЕКОНТ

Банер

ValAddThis

ЕКОНТ

Търсене на продукт

Сайтовете на ФЛП

Банер
Банер
Designed by:Dimitar Borisov

Шампоан за коса с Алое и жожоба  ПДФ Печат Е-мейл
Продукти АЛОЕ ВЕРА - Лична хигиена
AddThis Social Bookmark Button
Untitled Document
Шампоан за коса с Алое и жожоба  
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Стабилизираният гел от Алое Вера – основният елемент в тази формула с балансирано рН, има благодатно въздействие не само върху косата, но и върху кожата на главата, откъдето често започват проблемите, свързани с косата. Поради антибактериалните свойства на гела, този шампоан е естествена алтернатива на много от шампоаните на медицинска основа, предлагани в аптеките.
Стабилизираното Алое Вера е идеално както за изтощената коса, така и за кожата на главата по няколко причини:
  • Убива бактериите и гъбичките – много разновидности на пърхута и себореята се дължат на гъбични инфекции на основата на нечиста омазненост.
  • Ензимната активност спомага за отделяне и разлагане на мъртвите клетки, оставяйки място за възстановяване на здравата тъкан.
  • Здравата тъкан на свой ред е подпомогната от присъствието на аминокиселини. Пълният комплекс аминокиселини в Алоето е естествено необходим за здравия корен на косата.
  • Предотвратява сърбежа, съпътстващ много проблеми с кожата на главата.
  • Сапонините и пенливите агенти предлагат както почистващите, така и естествените вещества, които заздравяват косата и й придават обем.
  • Стабилизираният гел от Алое Вера действа в дълбочина, като се бори с инфекциите и възстановява жизнеността на тъканта.
 Шампоан за коса с Алое и жожоба  
Маслото от жожоба е отличен омазняващ агент и се използва във формулите за коса от поколения насам. Възстановява загубената влажност и хранителни вещества на кожата и на косата. Придава повече обем, тъй като премахва втвърдената мазнина от косата и едновременно с това защитава косъма и краищата. Това осигурява по естествен начин необходимата влажност и гъвкавост при разресване, като позволява премахването на спластените краища, без да изсушава.
Създаден за чиста и здрава коса Шампоанът с Алое и жожоба на Форевър Ливинг Продъктс й придава блясък, прави я лесна за манипулиране. Помага за премахването на пърхутните люспи, като помага за възстановяване на влажния баланс, запазващ силата на косата. Към тези две естествени съставки сме добавили и овлажняващи и успокояващи агенти, за да ви предложим един нежен продукт, който се справя дори и с най-мазната коса.
СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от Алое Вера, диетаноламин-лаурил сулфат, дестилирана вода, кокамид диетаноламин, кокамидопропил бетаин, масло от жожоба, натриев хлорид, диазолидинил карбамид, метилпарабен, лимонена киселина, аскорбинова киселина (витамин С), аромат.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете върху мократа коса и масажирайте, за да стимулирате проникването и образуването на богата пяна. Изплакнете обилно с вода. Повторете процедурата и изплакнете до пълното измиване на косата.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Нежен почистващ шампоан.
  • Облекчава сърбежа.
  • Подходящ за всички типове коса.
  • Концентрат (използвайте икономично).