English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Home СТАТИИ ОТПУСКАЩИ СОЛИ ЗА ВАНА

-20% от ЕКОНТ

Банер

ValAddThis

ЕКОНТ

Търсене на продукт

Сайтовете на ФЛП

Банер
Банер
Designed by:Dimitar Borisov

ОТПУСКАЩИ СОЛИ ЗА ВАНА ПДФ Печат Е-мейл
Продукти АЛОЕ ВЕРА - Грижа за тялото
AddThis Social Bookmark Button
Untitled Document

Отпускащи соли за вана - Relaxation Bath Salts
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Солите за вана нежно отмиват грижите ви с ароматна смес от легендарната сол от Мъртво море, лавандула и други етерични масла.
Още в епохата на древен Египет хората пътували от цял свят до Мъртво море, заради известните му терапевтични свойства. Солта от Мъртво море е отлична за успокояване и хидратиране на кожата.
Лавандулата е популярна билка в ароматерапията, която я използва за отпускане и релакс. Доказано е, че ароматерапията с лавандула и други етерични масла спомага за добър сън и отмора.
Форевър Ливинг съчета тези впечатляващи съставки в отпускащите соли от СПА колекцията, за да създаде един от най-релаксиращите еликсири за вана на пазара. Само две лъжици от солите ще ви потопят в едно незабравимо, успокояващо и отморяващо изживяване.
.
СЪСТАВКИ
Морска сол (Maris Sal), масло от лавандула (Lavandula Angustifolia), масло от плод на бергамот (Citrus Aurantium Bergamia), масло от кора на Cedrus Atlantica, малтодекстрин, хидриран силиций, аромат.
Image
Код: 286
350 г
Препоръчителна
клиентска цена: 48,08 лв.


ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Изсипете приблизително две супени лъжици във ваната, докато я пълните с вода. За оптимални резултати оставете солите да се разтворят напълно (като леко раздвижвате водата, ако е необходимо).

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Съдържа сол от Мъртво море, известна с терапевтичните си свойства.
Ароматерапията може да спомогне за съня и отмората.
Достатъчни са само две супени лъжици.